Детска играчка Pinball

  • Попуст
  • 599.00 ден
  • Редовна цена 2,890.00 ден
Вклучен данок.


Најзаразната игра на сите времиња повторно во мода, но сега за најмалите генијалци! Pinball играчката е мала, компактна забава која Вашите најмали може да си ја носат насекаде со нив. За разлика од паметните телефони (со кои се премногу опкружени), оваа играчка нуди непрекината забава без константни нотификации што ќе го одвлечат вниманието.

 

Со помош на две рачки по една за секоја рака, играчот се обидува да го погоди топчето со кое треба да погоди на вистинските места за да освои што е можно повеќе поени. Сега конечно ќе може да ги одвикнете Вашите деца од електронските уреди со оваа класична игра која бара само концентрација, брзина и рефлекси. Колку повеќе играте, толку повеќе ја развивате брзината на реакциите, внимателноста и умешноста.

 

Има електрична LCD табла каде што ги пишува поените како што ги освојувате. Со помош на светлечки и звучни ефекти, оваа играчка лесно ќе го задржи вниманието на Вашето малечко и ќе го оттргне барем неколку часови далеку од телефоните. Згора на сè, оваа игра е одлична вежба за рацете на дечињата, логичко размислување, имагинација, комуникација, а и може да ја подобри врската помеѓу Вас родителите и Вашите малечки.

 

Карактеристики:

 

  • Електрична LCD табла за поени
  • On/off копче за лесно вклучување/исклучување
  • Забавни светлечки и звучни ефекти
  • Лесно за поставување и започнување на играње
  • Изработена од квалитетна и издржлива нетоксична пластика