Детска играчка Маша

  • Попуст
  • Редовна цена 399.00 ден
Вклучен данок.


Внесете магија и забава во игрите на Вашите најмили со омилениот лик од цртаните- Маша која нуди загарантирана забава и незаборавни среќни моменти.

  • Играчката е изработена од високо квалитетна ABS пластика што нуди долготрајност, квалитет и пред се безбедност за користење кај најмалите.
  • Ротира за 360 степени.
  • Има звучни ефекти.
  • Се движи во сите правци.
  • Светлосни ефекти.
  • Не поседува ситни делови, може да се користи и кај најмалите генерации.
  • Работи на батерии.