Dancing Minnie Mouse

  • Попуст
  • 499.00 ден
  • Редовна цена 799.00 ден
Вклучен данок.


Играчката Dancing Minnie Mouse работи на батерии и ќе го забавува Вашето дете пеејќи песни интересни за децата, а правејќи и светлечки ефекти. Благодарение на Bump ‘N Go технологијата, радиусот на движење секогаш ќе и биде пред Вас.


--

Dancing Minnie Mouse - Оваа супер играчка ќе танцува во круг, a  притоа емитирајќи прекрасна музика и интересни светлосни ефекти. Dancing Minnie Mouse ќе ги импресионира Вашите деца.

Оваа играчка има звучни и светлосни ефекти, се врти на сите страни. Кога ќе се допре до предмет, играчката ја менува насоката на движење. Играчката е интерена и забавна за деца од најмала возраст,  но исто така е интересна и за поголемите деца чиј омилен лик е токму Minnie. Згора на сè, доаѓа со интересна и забавна музика.

Играчката Dancing Minniе работи на батерии и ќе го забавува Вашето дете пеејќи песни интересни за децата, а правејќи и светлечки ефекти. Благодарение на Bump ‘N Go технологијата, радиусот на движење секогаш ќе и биде пред Вас.

Карактеристики:

✔ Користи 3АА батерии

✔ Димензии: 26х14cm