Cool Grip - Држач за телефон

  • Попуст
  • 180.00 ден
  • Редовна цена 399.00 ден
Вклучен данок.


Држач за мобилни телефони, опремете го вашиот автомобил со Cool Grip и поставете го телефонот секогаш на позицијата каде што ќе Ви е најдостапен.