Cloe - Кафени зимски чизми

  • Попуст
  • 399.00 ден
  • Редовна цена 999.00 ден
Вклучен данок.


***Овој модел чизми е за еден број помал од стандардните величини. Ве молиме погледнете ја табелата со детален опис на величините и споредете ги димензиите со Вашите чизми.***

Модерни женски чизми погодни за студените есенски и зимски денови. Едноставни, стилски и погодни за секоја пригода.