Четка за расплетување крзно на домашни миленичиња

  • Попуст
  • 399.00 ден
  • Редовна цена 699.00 ден
Вклучен данок.


Електричната KnotOut четка ќе овозможи за миг да го расплеткате и најгустото крзно на Вашиот миленик. Четката е иновирана на начин каде долгите запци го масираат миленикот и го раздвојуваат крзното на поголеми сегменти, додека микро сечилата во внатрешноста на четката се пробиваат низ заплетканите делови.

Сечилата НЕ можат да дојдат во контакт со кожата на миленикот и истите не ја скратуваат должината на влакното.

Материјал: пластика + метал

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Четката е електрична и не е водоотпорна.