Четкa за чистење венецијански ролетни

  • Попуст
  • 299.00 ден
  • Редовна цена 399.00 ден
Вклучен данок.


Четкa за чистење венецијански ролетни е брилијантна за сите видови ролетни, алуминиумски, дрвени и пластични. Располага со вградени 7 четкички.


--

Четкa за чистење венецијански ролетни е брилијантна за сите видови ролетни, алуминиумски, дрвени, пластични и слично. Отстранува нечистотија и прашина од летвите на венецијанските ролетни со помош на повеќе четки. Четките привлекуваат честички од прашина за лесно чистење и одлични резултати.

Располага со 7 четкички кои можат да исчистат шест ролетни одеднаш. Дизајниран според формата на раката, лесен за контрола на четката со блискиот контакт на сечилото на ролетната. Во споредба со крпа, ефикасноста на чистењето се зголемува за 200%.

Кога четките стануваат нечисти од едната страна, може да ги превртите и да чистите со другата страна. Кога целосно ќе се извалкаат, може да се извадат и измијат со детергент и топла вода.