Церада за автомобил

  • Попуст
  • 890.00 ден
  • Редовна цена 999.00 ден
Вклучен данок.


Прекривка која го заштитува вашиот автомобил од изложување на прашина, загадувачи,сонце, дожд, снег, птици и влага. Ефикасно ја блокира изложеноста на сонцето, ја заштитува површината и внатрешноста на автомобилот, го пролонгира стареењето на контролната табла. Изработено од квалитетен материјал - 100% најлонска тафта.  Водоотпорна, со еластични предни и задни рабови за полесно прилагодување. Рабовите се двојно зашиени за максимална сигурност. Димензии: 540х175х120 cm.  Одговара за димензија на автомобил од 5.20 - 5.40 m.