Детсска играчка Bowling toy

  • Попуст
  • Редовна цена 499.00 ден
Вклучен данок.


Дружтвена игра куглање, совршена е за развивање на моториката кај децата.

  • Димензии на производот: 34cmx11.5cmx5cm
  • Материјал: Висококвалитетна пластика
  • Сетот содржи:
  • 10 кегли и 1 кугла