Базен INTEX 26724 457x107

  • Попуст
  • Редовна цена 30,990.00 ден
Вклучен данок.


Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. INTEX 26724 моделот е со метална конструкција, филтер пумпа, подлога, скали и прекривка.  Потребно е околу 3 часа да работи филтер пумпата во едно деноноќие за да се прочисти водата од нечисотии. 

Дијаметар: 457 см
Висина: 107 см

ФАБРИЧКА ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА !