Bakugan Battle Planet Baku-Storage - Сет играчка за деца

  • Попуст
  • Редовна цена 499.00 ден
Вклучен данок.


Одсега со Bakugan Battle сетот ќе има каде да ги  чувате топките, картички за способности и картички со карактери и да ја зголемите колекцијата.


--

Дали досега немавте каде да ги чувате Вашите Bakugan battle топки, картички за способности и картички со карактери?

Одсега со Bakugan Battle Planet Baku-Storage ќе има каде да ги  чувате и да ја зголемите Вашата колекција.

Во оваа понуда добивате кутија во која има место за чување на Бакуган топките, картичките за способности и картичките со карактери.

Кутијата е наменета за чување на 14 топки Бакуган.

Овој сет е одличен подарок за деца на возраст од 3 години па нагоре.

Вклучете се во акцијата и што побргу составете ја Вашата Бакуган колекција и бидете најдобар меѓу другарите.

Во комплетот со Bakugan Battle Planet Baku-Storage добивате:


  • Кутија

  • Картички со карактери

  • 2 Бакугани топки

  • 3 картички за способности


Со сината кутија доаѓа Hydorous, додека во кутијата со црвена боја доаѓа Dragonoid Bakugan.

 

Димензија на  кутијата: 25.3 цм * 19.5 цм