Baby Alive интерактивна кукла

  • Попуст
  • 1,590.00 ден
  • Редовна цена 3,490.00 ден
Вклучен данок.


Малите девојки ќе може да ја имаат љубовта и забавата како со вистински бебиња со овие неверојатно забавни и реални кукли. Меки и одлични за гушкање, овие мали Baby Alive кукли ќе се приврзат за Вашите мали принцези и константно ќе бараат внимание во форма на играње, храна и гушкање.

 

Куклата ќе ѝ каже кога ќе биде гладна, кога ќе ѝ се спие или нешто друго, бидејќи знае повеќе од 30 фрази на англиски јазик. Куклата може да пие вода и да врши нужда, што секако ќе ја научи на Вашата принцеза за имање сериозни обврски.

 

Со куклата добивате  прибор за јадење, пелени за променување кога ќе изврши нужда и шишенце за пиење вода. Изработена е од високо квалитетни материјали кои се безбедни за Вашите малечки. Куклата е висока 41cm.

 

Карактеристики:

 

  • Изгледа како вистинско бебе
  • Сака да зборува, да се смее и да си игра
  • Може да се храни и да ѝ се менуваат пелени
  • Висина на куклата: 41cm
  • Може да пие вода
  • Кажува 30 фрази