Детско возило на акумулатор Audi Q8 Red

  • Попуст
  • Редовна цена 9,990.00 ден
Вклучен данок.


Овој Audi автомобил е одличен додаток во животниот стил на вашето дете. Има 12V акумулатор, ЛЕД светла, МП3 приклучок, појас за врзување и сите други додатоци коишто се очекуваат од едно Audi возило.

Карактеристики: 

  • Далечински управувач 2.4 GHz
  • Возраст: 1-8 години
  • Се полни за 4 часа
  • Акумулатор 12V
  • Мотор: 2х25W
  • Максимална брзина 6km/h
  • Димензии: 103х65х55 см
  • Две брзини + рикверц