Ароматични стапчиња

  • Попуст
  • Редовна цена 349.00 ден
Вклучен данок.


Стапчиња што ќе внесат пријатна миризба во Вашиот дом. 

Збогатени се со парфем, исклучително трајни со најдобар квалитет.

 

Освежувачот фунционира на начин што стапчињата се натопуваат во парфемот а потоа истите умерено испуштаат миризба.

Неверојатно луксузен  дизајн и арома.