Апсорбер на влага

  • Попуст
  • 399.00 ден
  • Редовна цена 700.00 ден
Вклучен данок.


Новиот Апсорбер на влага во форма на јајце ќе се погрижи нивото на влага да биде задоволувачко, а притоа ќе ве поштети од несаканите последници од влагата.


--

 

🔵 Одржувањето на влажноста на воздух е многу битна а во исто време и многу комлексна работа. Потребно е да се направи баланс помеѓу многу влажност и малку влажност и да се најде некоја средина која ќе одговара за нас луѓето а исто така и за целиот инвентар во собата.

 

Може да дојде до многубројни проблеми доколку во вашиот дом има повеќе влажност одколку што е потребно.


🟢 Баш поради таа цел, за да ги спречите сите проблеми со влагата. Ви го претставуваме новиот Апсорбер на влага во форма на јајце кој ќе се погрижи нивото на влага да биде задоволувачко, без притоа да направи тотален неред и куп проблеми во Вашиот дом.


 


    • Овој уред ја привлекува влагата благодарение на чувствителните сензори што се вградени во самиот уред. Уредот исто така ја привлекува влагата и благодарение на уникатните silica гранули кои се наоѓаат во внатрешноста на уредот ја апсорбира.


🔵 Со самото тоа што уредот ќе ви ја собере вишокот на влага во Вашиот дом.  Тоа ќе превентира и појавување на мувла во Вашиот ормар, полиците, фиоките, тоалетот или секаде во домот.

 


    • Мал, практичен, со уникатен дизајн, функционален, корисен се само дел од зборовите со кои може да се опише овој производ кој дефинитивно треба да го поседува секој од нас.


🟢 Преносен е и мал на обем. Тоа значи дека со леснотија ќе можете да го пренесувате каде и да посакате.

 


    • Можете да го загреете во Вашата микробранова печка со тоа што ќе го исчистите и регенерирате. Потоа ќе биде повторно спремно за употреба.


🔵 Дизајнот на овој магичен уред е практичен и уникатен. Па така ќе можете да го видите и нивото на вода што го има во уредот. Доколку е обоено во сина боја значи дека е влажно, а доколку е во розева боја тоа означува дека е суво.


-Димензии на Апсорбер на влага: 13 x 10.5cm