Алатка за лупење пченка

  • Попуст
  • 249.00 ден
  • Редовна цена 499.00 ден
Вклучен данок.


Употребете ја алатката за чистење пченка и со само еден потег бидете чекор поблизу до омилената салата, супа или мешавина од зеленчук.

Aлатката лесно и брзо ги делу зрната пченка.

Исклучително лесна за употреба, идеална за приготвување гарнир и задолжително за сите кои практикуваат здрава исхрана.

Изработена од квалитетна пластика во комбинација со нерѓосувачки челик.

Лесна за одржување и чистење.

Полесно, побрзо, почисто и побезбедно од традиционалното отстранување.