Алатка за лупење

  • Попуст
  • Редовна цена 299.00 ден
Вклучен данок.


Мала и моќна кујнска алатка за лупење.

 Изработена од висококвалитенни материјали: нерѓосувачки челик и цврста, нетоксична пластика.

 Брзо и лесно може да излупите овошје и зеленчук без неред благодарение на просторот за складирање кој го има алатката.

 

Многу лесна и едноставна за чистење.