Алатка за чистење одвод

  • Попуст
  • 199.00 ден
  • Редовна цена 499.00 ден
Вклучен данок.Непрооден одвод е чест проблем во секој дом. Секојдневното користење на одредени средства и хемикалии може драстично да го оштети квалитетот на самите цевки а исто така и да го оптеретат семејниот буџет.

Затоа Ви ја претставуваме оваа иновативна и практична алатка која ќе ја користите долго време без да имате никакви проблеми и дополнителни трошоци.

Уникатниот дизајн на самата алатка ќе Ви овозможи продирање до сите тешко достапни блокади во одводот,со што воедно ќе ви заштеди и многу скапоцено време, па така одводот ќе биде повторно спремен за употреба по само неколку минути, без да имате потреба да чекате по 30 минути како за средствата за одвод.

Начинот на употреба е премногу лесен и едноставен, се што треба да направите е да ја вметнете алатката во одводот, па така таа со помош на специјалните влакна ќе ги собере сите нечистотии и блокади во одводот, и накрај да ја повлечете пак надвор. По секое користење потребно е само да ја измиете и да ја складирате, до следната употреба.

Алатката е долга околу 60cm, а исто така и многу флексибилна и тенка, што значи дека не постои блокада што таа не може да ја дофати.

Овој производ е нешто што морате да го поседувате во својот дом, за да се справите ефикасно со сите проблеми околу блокираните одводи. Топло Ви го препорачуваме!