Air Comfort - Перница

  • Попуст
  • Редовна цена 799.00 ден
Вклучен данок.


Перница која секогаш ќе биде свежа и проветрена поради специјалната Honey Comb технологија која дозволува безпрекорна циркулација на воздух а истовремено Ви овозможува удобно да спиете со совршена поставеност на вратот и главата. Бидете наспани и свежи секое утро!
- Високо квалитетна навлака изградена со Cool Sense технолохија која се прилагодува температурата на телото.
- Полнење: ПЕ пена
- Димензии 40 х 60 (цм)
- Анти-алергенска отстранлива високо квалитена навлака која се пере на 30 степени