3D Магична Табла за цртање

  • Попуст
  • 499.00 ден
  • Редовна цена 799.00 ден
Вклучен данок.


3D Магична Табла - Креативен начин за да ја разбудите имагинација на детето, а со магичното светло и фломастерите во боја да ја претворите во светкав цртеж.


--

🌟 3D Магична Табла за цртање 🌟

На ваше барање, а на наше огромно задоволство 3D Магична Табла за цртање е повторно достапна.

-Креативен начин за да ја разбудите имагинација на детето, а со магичното светло и фломастерите во боја да ја претворите во светкав неонски цртеж.

Начин на користење и Карактеристики:

- Светлосни ивици кои магично го осветлуваат цртежот
- Само притиснете го копчето и цртежот ќе биде осветлен
- 30 скици за поттикнување на креативноста
- Во пакувањето добивате 6 фломастери за цртање
- Лесно се чисти
- Изработене е од нетоксична пластика
- Препорачано за деца над 3 години
- Создадена за да ја разбуди имагинацијата на детето
- Потребни се 3 ААА батерии за светлото

🏷Димензии на пакувањето: 26,5 x 20 x 2,5 cm

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=46nknA77WO4[/embedyt]