10 х Пластичен организер за чевли

  • Попуст
  • Редовна цена 700.00 ден
Вклучен данок.


Разубавете го просторот за чевли со шарените организери, а истовремено заштетеде простор и дозволете си полесен достап до Вашите омилени чевли во секое време.