Соковник и блендер 4 во 1 Global Kitchen

  • Попуст
  • 2,190.00 ден
  • Редовна цена 5,890.00 ден
Вклучен данок.


Секое утро може да започне на убав и здрав начин,  благодарение на повеќенаменскиот 4 во 1 соковник и блендер Global Kitchen сега достапен веднаш да се вклопи во Вашата кујна. Дневниот внес на доволна количина овошје и зеленчук може да биде од големо значење за организмот. Сега ја имате наједноставната повеќенаменска алатка со која на многу едноставен и лесен начин тоа ќе можете да го постигнете.  Овој соковник и блендер се состои од 3 садови со различна големина коишто лесно се поставуваат и чистат и воедно многу лесно се подготвува секаков вид на храна.

Имено, оваа мулти-функционална алатка ќе можете да ја користите за: 

-правење најразлични сокови

-правење смути

-сечење зеленчук

- кршење мраз

-мелење на суви состојки

-блендирање 

-правење милкшејк

- миксирање различни состојки

Јачина: 380W

Напон: 220-240V

Го добивате со додаток за цедење на соковникот и со четка за чистење на чашата за мелење.

Големина на пакувањето: 49.5*44.5*63 cm