Мини Аква Парк INTEX 57149 - Candy Zone Play Centre

  • Попуст
  • Редовна цена 5,290.00 ден
Вклучен данок.


Трансформирајте го вашиот двор во омилено катче за забава на Вашето дете со неверојатно забавниот базен INTEX - Candy Zone Play Centre со многуте додатоци. 

Комплетот содржи:

  • Воден распрскувач кој се поврзува со обично црево за градина и дополнително ги разладува оние што уживаат во безгрижните игри во овој мини Aqua Park
  • Водена лизганица,
  • Базен за капење,
  • 2 лижавчиња,
  • Шини на надувување за топчиња за тркалат надолу
  • 6 топчиња

Димензии: 

295 х 191 х 130

Возраст: 2+