Електронски сеф ET35

  • Попуст
  • Редовна цена 6,190.00 ден
Вклучен данок.


Димензии: 20х43х35 cm (30,1 cm3)
Сефот има дигитален екран со тастатура која може да се програмира употребувајќи ги од 1 до 8 бројките
Се заклучува ако се внесе неколку пати погрешен код и мора да се отклучи со клуч
Имаат можност за заштрафување во ѕид