Електронски сеф ET20

  • Попуст
  • Редовна цена 3,990.00 ден
Вклучен данок.


Карактеристики на производот:

  • Димензии: 20 cm х 31 cm х 20 cm
  • Сефот има дигитален екран со тастатура која може да се програмира употребувајќи ги од 1 до 8 бројките
  • Се заклучува ако се внесе неколку пати погрешен код и мора да се отклучи со клуч
  • Имаат можност за заштрафување во ѕид 
  • Со сефот добивате два клучеви и штрафови за прицврстување