Електронски сеф ET14

  • Попуст
  • Редовна цена 2,390.00 ден
Вклучен данок.


Димензии: 14 cm х 19 cm х 14 cm (3,7 cm3)
Сефот има дигитален екран со тастатура која може да се програмира употребувајќи ги од 1 до 8 бројките
Се заклучува ако се внесе неколку пати погрешен код и мора да се отклучи со клуч
Имаат можност за заштрафување во ѕид