Детска играчка - Кош

  • Попуст
  • Редовна цена 399.00 ден
Вклучен данок.


Неодолива и забавна играчка за Вашите деца.

Лесно е да се инсталира и состави. 

Можете да го поставите на отворено или затворено.

Совршена за развојот на моториката кај децата како и зголемување на интересот за спорт и физичка активност.