Безбедносна каса за пари ET01

  • Попуст
  • Редовна цена 590.00 ден
Вклучен данок.


Карактеристики на производот:

  • Димензии: 8 cm х 15,2 cm х 18,8 cm
  • Тежина: 4,5 kg